Få et tilbud på din mureropgave

Vi laver alt fra nybyggeri til reparationer og vedligehold

Murerarbejde & klinkearbejde

både rep. i fx badeværelse og køkken, men også nye klinker i dele af eller hele huset

Facaderenovering

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, og vi står klar til at vejlede dig igennem hele forløbet, uanset om facaderenoveringen omfatter mindre vedligeholdelse og en pudsning, eller en større renovering med eksempelvis udskiftning af murværk, trapper og vinduer.

Vi kan ved hjælp af vores samarbejdspartnere ligeledes tilbyde nye vinduer, døre, sandblæsning, lift mm. i forbindelse med facaderenoveringen, og vi kan endda skabe kontakten til kompetente arkitekter, ingeniører og lignende.

Murværk

Når der skal mures op, kan det være en stor fordel at have erfarne fagfolk som os til at stå for opgaven. På den måde sikres du et resultat, hvor der er fokus på både holdbarhed, funktionalitet og den pæne æstetiske finish. Samtidig er du garanteret effektivt arbejde til fordel for din økonomi.

Vi har stor ekspertise inden for en bred vifte af opgaver. Hvad enten det drejer sig om læmure, reparation af murværk, udestuer, garager eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige.

Reparationer

Har dit murerarbejde eller fugerne i dit hus taget skade af det danske vejr? Vi ved præcis, hvordan man retter op på fejlen og får din facade til at se 110% godt ud igen. 

Der er mange økonomiske fordele ved at få foretaget reparationer på facaden. Facadens udtryk bliver et helt andet, samt eventuel varmeudslip gennem facaden undgås. 

Vi kan sammen finde et godt tilbud på lige netop din reparation. 

Facaderenovering

Murværk

Reparationer

Indendørs

Byggeri

Ombygning eller nybyg

Der kan være flere grunde til at ønske sig en ombygning. Det kan være, stuen har stået uberørt gennem 30 år og derfor ikke passer ret godt til resten af det renoverede hus. Det kan også være, at børneflokken har fået et nyt medlem, så ét værelse skal blive til to.

Uanset hvad jeres behov for ombygning er, om det er flytning af en væg eller totalrenovering af store dele af boligen, så kan vi udføre præcis den ombygning, som matcher dine/jeres behov og ønsker.

Topsikkerhed

Vi udfører ikke noget arbejde uden forsikring eller med forkert udstyr. Vi sikre os, at det rigtig stillads opstilles, hvis der er et behov for det. Samt sikre vi os, at intet bliver beskadiget under f.eks. renovering af en del af bygningen. 

Alt vores murerarbejde på bygninger er 100% frostsikret, så der hverken kan opstå revner eller fejl ved opmureringen. Vi står altid inde for det arbejde, vi udfører. 

Rigtige materialer

I fællesskab udvælger vi de materialer, som skal anvendes i jeres byggeri. Har du en bestemt mursten i tankerne, vil vi helt sikker forsøge at skaffe den hjem, så dit drømmehus kan komme til virkelighed.

Vi har god erfaring med at vejlede vedrørende materialer, men vi er også altid villig til at høre dine forslag, hvor vi sammen kan finde den rette løsning. 

Indendørsprojekt

Lægning af fliser er en kompliceret opgave, hvorfor det anbefales at hyre en fagperson, som netop har specialiseret sig i fliselægning.

Vi tilbyder lægning af fliser for både private kunder, virksomheder og ejendomsforeninger. Vi er klar til personlig rådgivning og udførelse af netop dit projekt.

Kort byggetid
Alle former for fliselægning
Rådgivning til flisetype

  • Kristian Flink Lambertsen
  • 40 86 75 11
  • lambertsenbyg@gmail.com
  • Lambertsen Byg ApS
  • Hvedebakken 9,

  • 8450 Hammel